Photoblog

Stefan Jipa's Photoblog

Nikon D3s

Published by Stefan Jipa under , on 20:38
Primul aparat foto in format FX de la Nikon care dispune de inregistrare film de inalta definifie oferă fotografilor un nou nivel de flexibilitate creativa. D3S dispune de un senzor CMOS în format FX extrem de sensibil de 12,1 megapixeli care dispune de un interval ISO de la 200 la 12.800 si posibilitatea extinderii in boost de la ISO 100 - 102.400 ISO.

Functia D-Movie ofera abilitati superioare de inregistrare film cu sunet stereo si dispune de o optiune de salvare cadru pentru a spori productivitatea. Renumitul sistem AF cu 51 de puncte de la Nikon asigura sensibilitate ridicata in lumină scazuta si performanta deosebita la urmarirea subiectilor aflati in miscare rapida. O functie avansata de curatare a senzorului de imagine reduce impactul petelor de praf, iar alte trei moduri alternative de decupare imbunatatesc flexibilitatea de fotografiere. Motorul de procesare a imaginii EXPEED si memoria intermediara extinsă va permit sa fotografiati cu pana la 9 cadre pe secunda pentru rafale prelungite.


Protejat de un corp din aliaj de magneziu, puternic, rezistent la conditiile de mediu, D3S va redefini limitele fotografiei profesioniste de actiune. Dispozitiv declansator foarte precis si durabil, realizat dintr-un compus durabil de kevlar/fibra de carbon: o evaluare standard de 300.000 de cicluri, cu o viteza maxima a declansatorului de 1/8000 sec si sincronizare a blitului de pana la 1/250 sec.


Nikon D3s va fi disponibil in magazine in luna noiembrie a.c. la un pret estimat de 4600Euro.



SURSA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu